Rólunk

TRIOMED EU OÜ (LTD)

A céget Észtországban 2011-ben regisztrálták, teljes mértékben saját tőkével.
A Társaságnak fő küldetése: Észtországban létrehozni saját innovációból egy gyártó céget. Egyedi hi-tech eszközök gyártására, gyógyászati célokra. Nem csak orvosi, hanem családi felhasználásra is hozzáférhetővé tenni a saját szabadalmaztatott BioTrem technológiát.
Megcélzott felhasználói csoportok: orvosi és egészségügyi intézmények, rehabilitációs központok, sport és egészség-javító szolgáltatások, az emberek nemtől és korosztálytól függetlenül.
A vállalat termékeit forgalmazzák: kiemelt export hálózaton keresztül a regionális elosztók (Észtország, Litvánia, Lengyelország, Magyarország, Németország és Svédország).
A gyártás teljes mértékben megfelel a környezetvédelmi előírásoknak.
A Társaság ügyfélközpontú és környezetbarát vállalkozás.
Továbbá a Társaság elsődleges célja megfelelni az ügyfelek egyre növekvő igényeinek és elvárásainak.
Prioritás a magas minőségű termékek előállítása, folyamatos fejlesztés és a dinamikus fejlődés a piacon.

gyártól2gyárról1

Magyarországi képviselő

A Cemmedic Europe Kft. öt éve van jelen az innovatív módszerekkel való csúcstechnikára épülő stresszoldás területén. Alapvető célunknak tartjuk, hogy az öngondoskodás, és a hosszú távú egészségvédelem fogalmai ne legyenek elérhetetlenek és ismeretlenek az emberek számára. Ennek érdekében csatlakoztunk az orosz tudósok által kifejlesztett milliméteres extrém magas frekvenciájú (EMF) elektromágneses hullámokkal működő Triomed technológiához. Célunk, hogy a jelenkori rohanó világban megálljon az ember, és egy perc erejéig végiggondolja, mire is van valóban szüksége, majd megtegye az első lépéseket a mi folytonos segítségünkkel, és a későbbiekben olyan generációt neveljen fel, mely számára természetes lesz az, hogy az egészségnél nincs fontosabb. Naponta frissülő és bővülő tudományos háttérrel, szakirodalommal, és világszerte elismert szakértőkkel állunk mindazok rendelkezésére, akik szeretnék elkötelezni magukat ezen az úton, és szeretnék kihasználni a korszerű technológiával ötvözött ezredéves, bevált egészségtámogató módszereket a Triomed élethullámokkal.