Triomed Vital – Family Balance 

Ki ne vágyna egy varázspálcára, ami paradicsomot teremt az otthonodból, amitől harmonikusabb és békésebb lesz a családban a légkör, amitől nyugodtabb a gyerek, ismét visszaköltözik a boldogság a mindennapokba, amitől egyszerűen jó élni? 

A Triomed Vital Family Balance a legújabb hordozható energia-információs fizioterápiás készülékünk.

A milliméteres hullámtartományban működik, a szabadalmaztatott BioTrEM-technológiát képviseli.

A Family Balance családoknak, pároknak, férfiaknak és nőknek, időseknek és fiataloknak, gyerekeknek fejlesztett szuper-intelligens készülék, mely segít visszaállítani és megőrizni a civilizációs környezetben, negatív ökológiai hatások közepette elveszített egyensúlyt test-lélek-szellem szinten.

Támogatja az öngyógyítást, az adaptációt.

Az egyetlen eszköz, mely multifunkciós voltának, egymást kiegészítő, több üzemmódjának köszönhetően nem csak a szervezetre, de a vízen és a téren át is kifejti hatását: tehát megváltoztatja a környezetedet is!

Ráadásul speciális frekvenciák állnak rendelkezésre a női, és más a férfi szervezet számára.

Egy gombnyomással működik. A terápia minden pillanatban automatikusan egyénre szabott.

Házi kedvenceknél is használhatjuk, a növények egészségét, növekedését is segítheti.
Környezetkímélő, hordozható, nem fogyaszt elektromos áramot, elemmel működik.

Rendszerszemlélet öt üzemmódban történő megvalósulása

01 Erotic_harmónia

1. Harmónia üzemmód

A zűrös mindennapokra. Működési ideje kb. 30 perc. Maximális terápiás időtartam naponta – 2 óra.
Ez a milliméteres tartományban található természetes elektromágneses sugárzás, melynek hiánya a környezet elektromágneses szennyeződése következtében jön létre és hosszú távon komoly egészségügyi problémákhoz vezethet.
Hatására növekedhet a szervezet ellenálló képessége a negatív környezeti hatásokkal szemben, stabilizálódhat az energia-háztartás és az érzelmi-pszichés állapot. Mivel csökkenhet a stressz, a kollektívában, a családban sokkal toleránsabbak lesznek egymással az emberek és egy harmonikusabb együttélés oázisa jöhet létre.
A Harmónia üzemmód az egyik leghatékonyabb eszköz az elektroszmoggal szennyezett környezethez való adaptálódás eléréséhez és az elveszített energiaszint, az egyensúlyunk visszanyeréséhez.

A készülék Harmónia üzemmódja alkalmazásával strukturálhatjuk – kondicionálhatjuk a vizet és a vizet tartalmazó élelmiszereket.

(Tudj meg többet erről!)

02 Erotic_szabályzó

2. Stresszoldó üzemmód

Stresszoldó üzemmód mindenkinek – működési ideje 12 perc. Helyezd a talpán lévő kis ablakával a készüléket a meghatározott vagy kiválasztott zónára és egy gombnyomással indítsd el. Erős fáradtság, kimerültség, fokozott ingerlékenység, érzelmi – pszichés izgalom, szorongás, alvászavar, kedvetlenség esetén kifejezetten ajánlott. Elősegíti a külső ingerekre történő adekvát reakciót.
Rendszeres stresszoldó funkcióinak aktiválása céljából alkalmazd a készüléket a csuklókon, a bal tenyér közepe táján elhelyezkedő vetületen (lassú körkörös mozgásokkal), helyezd a készüléket a tráguszra.
Gyerekek esetében minden terápiát ezzel az üzemmóddal végezz.
Egy – egy zóna kezelése 12 perc, napi 2-3 alkalommal.

(Tudj meg többet erről!)

family

3. Női üzemmód

A szépség és fiatalság forrása – működési ideje 10 perc. Helyezd a talpán lévő kis ablakával a készüléket a meghatározott vagy kiválasztott zónára és indítsa el. Speciálisan a női szervezetre adaptált frekvenciákkal a női szervezet egyensúlyára, energiaszintjére hatunk. Fáradékonyság, idegrendszeri és hormonrendszeri problémák, autoimmun folyamatok, egyensúlyát vesztett állapot, meddőség, klimax, menstruációs problémák, miómák és ciszták esetén javasolt a közérzet javítása céljából a mellékelt útmutatók szerint.

(Tudj meg többet erről!)

04 Erotic_stresszoldó

4.  Férfi üzemmód

Férfi üzemmód – mely a férfi energiákat ébreszti fel.
Működési ideje kb. 10 perc. Helyezd a hátoldalán lévő kis ablakával a készüléket a meghatározott vagy kiválasztott zónára és indítsa el.
Speciális, férfi szervezethez adaptált frekvenciákkal férfi a funkcionális működést támogatja, serkentheti a férfierőt, segítheti a spermiumok mozgékonyságát, oldja a stresszt, fiatalítja a férfi szervezetet. Alkalmazható minden esetben a teljes szervi regeneráció és a rehabilitáció támogatása érdekében: prosztata megbetegedései, potencia problémák, hormonrendszeri problémák, stressz és kimerültség káros következményeinek ellensúlyozása céljából.

(Tudj meg többet erről!)

05 Erotic_energia

5. Tükör üzemmód

A Tükör üzemmód Saját Visszasugárzott Jel terápiát – háttérjellel történő terápiát valósít meg. Minden esetben alkalmazható a szervezet optimális működésének visszaállítása céljából.
Vírusos, gombás, bakteriális fertőzések megelőzése érdekében naponta egy alkalommal a Tükör üzemmódot alkalmazd a nagy vérerek és nyirokerek vetületén. A TRIOMED VITAL Family Balance intelligens technológiájának köszönhetően „visszatanítja” a túlterhelt szervezetet arra, hogy felismerje a kórokozót/kat és tegye meg a szükséges „intézkedéseket”.

(Tudj meg többet erről!)

A Triomed Vital Family Balance-hoz ajánlott medálok

 

Eros Medál: Egy férfi minden nap férfi. Az ingadozó tesztoszteronszint okozhat számos olyan problémát, melyekkel szembenézve csökkenhet szexuális étvágyunk, és hajlamosak leszünk idővel elfogadni, hogy a problémáink a korral járnak. Pedig nem mindig van ez így. A Triomed Vital Family Balance kiegészítőjeként választható Eros Medál hivatott folyamatosan karbantartani az elsődleges és legfontosabb nemi hormonok kommunikációját, és az ezen hormonokat képző szervekben lévő sejtek természetes kapcsolódását.

Venus Medál: A nőiség nem csak abban merül ki, hogy magassarkút viselünk, és heti kétszer elmegyünk vásárolgatni. Egy nő akkor is nőies kell, hogy legyen, ha a konyhában tüsténkedik, ha mos, takarít, tereget, vagy épp kertészkedik. A Triomed Vital Family Balance kiegészítőjeként kapható Venus Medált azoknak a hölgyeknek ajánlom, akik elhatározták, hogy minden élethelyzetben nők akarnak lenni, és a kecses medál formájú Venusszal közösen tenni is akarnak annak érdekében, hogy ami testileg nővé tesz minket kortalan, és időtálló maradhasson.

eros medál
venus medál

Általános napi alkalmazás a készülékhez!

Az 1. Harmónia üzemmódot napi 2 alkalommal kapcsold be és a program végéig hagyd bekapcsolva a készüléket. Alkalmazd olyan helyiségekben, ahol fokozottan magas az elektromágneses szmog (dolgozószobában az asztalon, irodában, vagy akár a hálószobában, de a konyhában is kitűnő). A készülék remek segítség a tanuláshoz, meditációhoz, kikapcsolódáshoz.


Fogyassza a készülék 1. Harmónia üzemmódjával 1-5 percig kezelt vizet, gyümölcsöt, élelmiszert.


Végezzen stresszoldást a 2. Stresszoldó üzemmóddal igény szerint.


Rossz közérzet, balesetek, sérülések, csípések, gyomorrontás, hasmenés esetén alkalmazza a készüléket az orvosi kezelések mellett kiegészítő terápiaként az Alkalmazási útmutató szerint.


A további számos lehetőségről olvasson az Alkalmazási útmutatóban, kérdezze Ügyfélszolgálatunkat, vegyen részt Triomed Klubnapjainkon, vegyen részt képzéseinken.

Folyamatos és rendszeres alkalmazás mellet a pozitív változások nem maradnak el.

A TRIOMED – család nem szolgál betegség diagnosztizálására, megfigyelésére, gyógyítására vagy a betegség tüneteinek enyhítésére, nem alkalmas sérülés vagy fogyatékosság diagnosztizálására, megfigyelésére, gyógyítására, tüneteinek enyhítésére vagy kompenzálására, nem szolgál anatómiai felépítés vagy valamely fiziológiai folyamat vizsgálatára, helyettesítésére, illetve pótlására vagy módosítására. A TRIOMED – család kizárólag regenerációs, közérzetjavító és holisztikus célokra lett kifejlesztve.

A készüléknek bárminemű betegséget gyógyító hatást tulajdonítani, reklámozni törvénybe ütközik, az ebből eredő felelősség kizárólag a reklámozót terheli.
ja a lélek és a test blokkjait. Nem szedál, optimalizál. Akár napi alkalmazása is javasolt, stresszhelyzet előtt és után, hogy megakadályozza a stressz negatív utóhatásait.

A TRIOMED – család nem szolgál betegség diagnosztizálására, megfigyelésére, gyógyítására vagy a betegség tüneteinek enyhítésére, nem alkalmas sérülés vagy fogyatékosság diagnosztizálására, megfigyelésére, gyógyítására, tüneteinek enyhítésére vagy kompenzálására, nem szolgál anatómiai felépítés vagy valamely fiziológiai folyamat vizsgálatára, helyettesítésére, illetve pótlására vagy módosítására. A TRIOMED – család kizárólag regenerációs, közérzetjavító és holisztikus célokra lett kifejlesztve.

 

A készüléknek bárminemű betegséget gyógyító hatást tulajdonítani, reklámozni törvénybe ütközik, az ebből eredő felelősség kizárólag a reklámozót terheli.