Triomed Vital család készülékei (Vital, Sport, Feelings) egymással helyettesíthetőek, csak színben és a kommunikációban különböznek egymástól.

A Triomed Vital Sport ma már elengedhetetlen kelléke a megváltozott világunknak – különösen egy sportoló életének.
Nélküle is lehet teljesíteni, de vele sokkal könnyebb.

A Triomed Vital Sport energia-információs fizioterápiás készülék öt üzemmódja az élő rendszerek igényeit figyelembe véve több lépcsős megoldással, változatos megközelítésekkel, mindig az adott személy pillanatnyi állapotának megfelelően támogatja az életfunkciókat, segít megvédeni a szervezetet mindennemű ökológiai hatás negatív következményeitől, segíti az optimális energia felhasználást, az optimális oxigénszint elérését különböző helyzetekben. Segíti a regenerációt, támogatja sérülések, húzódások, törések gyorsabb gyógyulását, csökkenti a rehabilitációra szánt időt. Alkalmazásával, kiegészítve a készülékkel strukturált víz fogyasztásával nőhet a teljesítmény. Rendszeres alkalmazásával segíti az adaptációt, egyensúlyban tartja a szervezetet. Segít aktiválni az öngyógyító energiákat, rejtett tartalékokat, segít a méregtelenítésben, a kórokozók elleni harcban és az életmódváltásban.

 

(Prof.Medvegyev – Sport tanulmány)

Előnyei:
– a milliméteres technológia hiteles tudományos háttérrel, közel 50 év klinikai tapasztalattal rendelkezik,
– mint fizioterápiás módszert több évtizede alkalmazzák a sportorvoslásban,
– magunknál hordva biztonságérzetet ad,
– mindig kéznél lehet – azonnal üzemkész,
– használata egyszerű – egy gombbal irányítható,
– nem „erőszakolja” meg a szervezetet: csakis és kizárólag az élő organizmusban is jelenlévő tartományokban működik úgy a milliméteres, mint infravörös üzemmódjaiban,
– sérülések terápiájánál gyors eredményeket tud produkálni,
– hordozható, pici, könnyű, kis helyen elfér,
– fenntartási költsége minimális – csak elemcserét igényel,
– számos egészséggondozási lehetőséget hordoz magában,
– időtakarékos – terápia közben vezethetünk, sportolhatunk, dolgozhatunk vagy tanulhatunk, de akár alhatunk is,
– 2 év garancia, hiba esetén javítható,
– „Zöld Készülék” – öko-barát, nem szennyezi a környezetet, megsemmisítése egyszerű, nem fogyaszt áramot, több hasonló eszköz feladatát teljesíti,
– évtizedekig használhatja akár az egész család apraja-nagyja,
– a házi kedvencek betegségeinél is alkalmazható.

Rendszerszemlélet öt üzemmódban történő megvalósulása

01 Sport_harmónia

1. Harmónia üzemmód

Az életalkotó kozmikus háttérsugárzás 40-43 GHz tartományban, mely segít visszaállítani az energiaszintedet, a sejtjei genetikai emlékezetét. Hatására javulhat az általános közérzet, energetizálódhat, szűnhet az álmatlanság, a fáradékonyság, a szorongás, oldódhat a stressz (öko-stressz), javulhat az alkalmazkodó képesség. Megvédi és adaptálja a szervezetet a káros sugárzásokhoz (elektroszmog, mobiltelefon, stb.), ezáltal több energiát tehet bele a sportteljesítménybe.
A készüléket kapcsolja be napi 2 alkalommal, és helyezze az íróasztalára, éjjeliszekrényére, konyhájába. Használhatja hosszabb úton, vezetés közben. Sportolóknál utazások közben is javasolt az alkalmazása.
Működési ideje 30 perc: automatikusan megáll.

(Tudj meg többet erről!)

02 Sport_szabályzó

2. Oxigén üzemmód

Milliméteres hullámok és infravörös sugárzás egyszerre. Energia-információs korrekció GHz tartományban különböző és váltakozó alacsony frekvenciájú hordozókra ültetve. A Hz tartományok a szervezet állapotának függvényében változnak, a BioTrEM-technológiát képező SiGe alapú szupergyors félvezetőnek köszönhetően 1 perc alatt 100 alkalommal.
Az infravörös a Nap sugárspektrumának, infravörös tartományába eső gyenge foton-sugarakat generáló jeladója. Az infravörös IV-jeladó spektruma a láthatatlan infravörös fény tartománya, hullámhossza 840-950 nm, vagyis olyan alacsony intenzitású természetes sugárzás, amihez a szervezet jól van adaptálódva.
A különleges, innovatív kombinációja a két sugárzásnak még kiemelkedőbb eredményekre képes.
Segít oldani azokat az akadályokat, melyek a teljesítmény növelésének útjában állnak. Hatására javul a sejtek oxigén ellátottsága. Alkalmazása kúraszerűen (2 hét intenzív majd több hét szünet) vagy akut esetben (sérülések, ficamok, törések, zúzódások, ödémásodás, stb.) egymás után többször, több napon át helyileg javasolt. Megmérettetés előtt a pulzus és/vagy nyaki verőér terápia 10-10 percben.

(Tudj meg többet erről!)

03 Sport_tükör

3. Tükör üzemmód

Háttér Rezonancia Sugárzással – Saját Visszasugárzott Jel Terápiával a szervi funkciók hiányosságának korrigálásában, a detoxikációban segíthet. Fotózza és korrigálja a szervezetet az Ő saját spektrumának visszatükrözésével. Ezt az üzemmódot akár hónapokig használhatja. Tökéletes biorezonancia hatás. Naponta több alkalommal alkalmazható.

(Tudj meg többet erről!)

04 Sport_stresszoldó

4. Stresszoldó üzemmód

Hipotalamusz-hipofízis-mellékvese  tengelyen segít oldani a mindennemű stressz káros hatásai, legyen ez érzelmi vagy ökológiai stressz. Nem szedál, optimalizál: versenyhelyzetben, koncentrációt igénylő élethelyzetekben kifejezetten hatékony (például sportlövészet, logikai odafigyelést vagy kreatív képességeket igénylő munka). Vizsgaidőszakban, pánikhelyzetekben, utazások és adaptációt igénylő élethelyzetekben segíti a szervezet kiegyensúlyozott működését. Sportolóknak akár a megmérettetés előtt is ajánlott, hogy a koncentrációs képességet javítsa és oldja a nemkívánatos feszültséget. Akár naponta alkalmazható, napi 1 alkalommal. Pánikbetegség, depresszió esetén kúraszerű alkalmazás javasolt.

(Tudj meg többet erről!)

05 Sport_energia

5. Energia üzemmód

A Nap sugárspektrumának, infravörös tartományába eső gyenge foton-sugarakat generáló készülék. Az infravörös IV-jeladó spektruma a láthatatlan infravörös fény tartománya, hullámhossza 840-950 nm, vagyis olyan alacsony intenzitású természetes sugárzás, amihez a szervezet jól van adaptálódva. Segíti a regenerációt, energiával tölti fel a sejteket. Alkalmazása ajánlott versenyek előtt a csecsemőmirigyen, pulzuson, nyaki verőéren 5-5 percben akár több alkalommal. Súlyos energiahiány, túledzettség szindróma, betegségek esetén a szervezet energiaszintjének támogatására, az öngyógyító és önregeneráló folyamatok támogatására. Ebben az esetben napi 30 percben 2 héten át alkalmazható a hajlatokon, csecsemőmirigyen, a sérült felületeken, majd két hét szünet után a kúra megismételhető.

(Tudj meg többet erről!)

Általános napi alkalmazás a készülékhez!

Az 1. Harmónia üzemmódot napi 2 alkalommal kapcsolja be és a program végéig hagyja bekapcsolva a készüléket. Alkalmazza olyan helyiségekben, ahol fokozottan magas az elektromágneses szmog (dolgozószobában az asztalon, irodában, vagy akár a hálószobában, de a konyhában is kitűnő). A készülék remek segítség a tanuláshoz, meditációhoz, kikapcsolódáshoz.


Fogyassza a készülék 1. Harmónia üzemmódjával 1-5 percig kezelt vizet, gyümölcsöt, élelmiszert.


Végezzen stresszoldást a 4. Stresszoldó üzemmóddal igény szerint.


Rossz közérzet, balesetek, sérülések, csípések, gyomorrontás, hasmenés esetén alkalmazza a készüléket az orvosi kezelések mellett kiegészítő terápiaként az Alkalmazási útmutató szerint.


Régóta tartó, krónikus állapotok esetén alkalmazza a készülék 2., 3., 4., 5. üzemmódjait az orvosi kezelések mellett kiegészítő terápiaként kúraszerűen az Alkalmazási útmutató szerint. A kúrák közt tartson 1-3 hónap szünetet.

A szünet alatt is végezze az 1. Harmónia terápiát, Stresszoldást, fogyasszon strukturált vizet.


A további számos lehetőségről olvasson az Alkalmazási útmutatóban, kérdezze Ügyfélszolgálatunkat, vegyen részt Triomed Klubnapjainkon, vegyen részt képzéseinken.

Folyamatos és rendszeres alkalmazás mellet a pozitív változások nem maradnak el.

Rednszer netre

A Triomed Vital Sporthoz ajánlott medál

 

Osteosil Medál: Aktív életet élőknek, akik igyekeznek a lehető leghatékonyabban karbantartani a szervezetük egészét, és nem félnek a kihívásoktól. Azoknak, akik a szabadidejüket mozgással töltik, és szeretnék, hogy még sokáig tudják ápolni a testüket. Azoknak, akiknek hivatásuk a testmozgás, és mindent megtesznek azért, hogy elérjék a kitűzött célt. Azoknak készült, akik szeretnék megvédeni ízületeiket a kopásoktól, gyulladásoktól, akik növelni szeretnék állóképességünket, támogatni a sérülések utáni felépülést, segíteni magukon a fájdalom és az ödéma csökkentésében.

osteosil medál

A TRIOMED – család nem szolgál betegség diagnosztizálására, megfigyelésére, gyógyítására vagy a betegség tüneteinek enyhítésére, nem alkalmas sérülés vagy fogyatékosság diagnosztizálására, megfigyelésére, gyógyítására, tüneteinek enyhítésére vagy kompenzálására, nem szolgál anatómiai felépítés vagy valamely fiziológiai folyamat vizsgálatára, helyettesítésére, illetve pótlására vagy módosítására. A TRIOMED – család kizárólag regenerációs, közérzetjavító és holisztikus célokra lett kifejlesztve.

 

A készüléknek bárminemű betegséget gyógyító hatást tulajdonítani, reklámozni törvénybe ütközik, az ebből eredő felelősség kizárólag a reklámozót terheli.