Triomed medálok

A Triomed Medálok napi szinten történő alkalmazása támogatja a hosszú, boldog, egészséges élet elérését. Lágyan harmonizálják a szervezetet, hozzájárulhatnak az elveszített egészség visszaállításához.

medal-eros

1. EROS Medál férfiaknak

 

Kiknek ajánljuk?
Azoknak a férfiaknak, akik szeretnék megtámogatni szervezetük önvédelmi energiáinak erősítését, valamint harmonizálni nemi életüket, javítani szexuális átéléseik minőségét.

medal-venus

2. VÉNUSZ  Medál nőknek

 

Kiknek ajánljuk?
Azoknak a hölgyeknek, akiknek gondjaik vannak a nemi életükkel és a termékenységségükkel, javítani szeretnék szexuális átéléseik minőségét.

medal-breath

3. BREATH  Szellő Medál

 

Kiknek ajánljuk?
Akiknek gondjaik vannak a tüdejükkel – légzőszerveikkel, akik már régóta köhögnek, nehezen veszik a levegőt.

medal-osteosil

4. CSONTERŐ (Osteosil)  Medál

 

Kiknek ajánljuk?
Váz- és izomrendszeri problémáktól szenvedőknek. Ha fáj az ízület, ha ödémásodnak a végtagok és nehezen megy a mozgás.

medal-flora

5. FLÓRA  Medál

 

Kiknek ajánljuk?
Mindazoknak, akik hajlamosak a gyulladásos és vírusos megbetegedésekre, akiknek gyengébben működik a májuk és az epéjük, rossz az emésztésük.

medal-delfin

6. DELFIN  Medál

 

Kiknek ajánljuk?
Mindazoknak, akik szeretnék harmonizálni a lelkiállapotukat, sokat szoronganak, stresszelnek, rosszul alszanak. Azoknak, akik szeretnének jobban tanulni, jobban teljesíteni.

medal-ekuples

7. EKUPLES  Medál

 

Kiknek ajánljuk?
Mindazoknak, akik gombás fertőzésektől, kandidától szenvednek. Akiknek a lakásában felütötte a fejét a gomba, akiknek korpás a fejbőrük.

medal-nefron

8. NEFRON  Medál

 

Kiknek ajánljuk?
Mindazoknak, akiknek erősíteni kell a veséjét, veseköve volt vagy lehet. Gondjai vannak a vizelet kiválasztással, a szféra gyulladásos vagy más természetű problémáitól szenved.

medal-alfa

9. ALFA Medál

 

Kiknek ajánljuk?
Mindazoknak, akik a lelki és pszichés állapotukat szeretnék harmonizálni szorongások, érzelmi blokkok, fóbiák, depresszió, idegesség, álmatlanság, a lelkiállapot ingadozása esetén.

medal-aqua

10. AQUA Medál

 

Kiknek ajánljuk?
Ajánljuk mindenkinek fürdéshez, ivóvíz készítéséhez.

medal-solo

11. SOLO Medál

 

Kiknek ajánljuk?
Mindazoknak, akik felső légúti gondoktól szenvednek, vagy kezdődő autoimmun folyamataik vannak.

medal-vita

12. VITA Medál

 

Kiknek ajánljuk?
Mindazoknak, akiknek emésztőrendszeri panaszaik vannak.

medal-uspeh

13. SIKER Medál

 

Kiknek ajánljuk?
Azon tudatos szülők gyermekeinek, akik szeretnék sikeresebbnek látni csemetéiket a tanulásban és az életben.

medal-hemo

14. HEMO Medál

 

Kiknek ajánljuk?
Mindazoknak, akik oxigénhiánytól szenvednek, magas a koleszterin szintjük, „sűrű” a vérük, érelmeszesedéstől szenvednek.

medal-omega

15. OMEGA Medál

 

Kiknek ajánljuk?
Mindazoknak, akik magas vérnyomástól, keringési problémáktól szenvednek.

medal-detox

16. DETOX Medál

 

Kiknek ajánljuk?
Detox Medál azok számára készült, akik lágyan szeretnék a szervezetüket méregteleníteni és ehhez megfelelő segítséget keresnek

medal-antivir

17. ANTIVIR Medál

 

Kiknek ajánljuk?
Az Antivir Medál azok számára készült, akik ellenálló képességüket szeretnék javítani, akik az influenzavírus által veszélyeztetett csoportba tartoznak, akik sokat utaznak a világban, vagy tömegközlekedéssel utaznak, folyamatosan közösségbe járnak, emberekkel dolgoznak.

A TRIOMED Medálok nem orvostechnikai eszközök, nem szolgálnak betegség diagnosztizálására, megfigyelésére, kezelésére vagy a betegség tüneteinek enyhítésére, nem alkalmasak sérülés vagy fogyatékosság diagnosztizálására, megfigyelésére, kezelésére, tüneteinek enyhítésére vagy kompenzálására, nem szolgálnak anatómiai felépítés vagy valamely fiziológiai folyamat vizsgálatára, helyettesítésére, illetve pótlására vagy módosítására. A TRIOMED Medálok kizárólag regenerációs, közérzetjavító és holisztikus célokra lettek kifejlesztve.

 

A medáloknak bárminemű beteget gyógyító hatást tulajdonítani, reklámozni törvénybe ütközik, az ebből eredő felelősség kizárólag a reklámozót terheli.

medálokhoz 01