Triomed Vital család készülékei (Vital, Sport, Feelings) egymással helyettesíthetőek, csak színben és a kommunikációban különböznek egymástól.

Triomed Vital Zoo – az állati egészségőr!

Állataink követnek minket a civilizációba: a számítógép mellett ülnek, míg mi dolgozunk. Szívják a poros, egészségtelen városi levegőt, mikor levisszük őket sétálni az aszfaltra, csak épp azokat a jól ismert bacikat nem találják, melyek őket természetes úton meggyógyítanák, és amikhez az évezredek alatt hozzá voltak szokva. Általában ipari élelmiszert kapnak: egyre több tápról bizonyosodik be, hogy súlyos betegségeket okoz. Csapvizet isznak, morgásszegény életmódot folytatnak, nem beszélve a túltenyésztés okozta idegrendszeri rendellenességekről. A mai kutyatartók egyre többször szembesülnek azzal, hogy kedvencük egészségének megtartása hatalmas költségekkel növeli meg a családi kasszát. Nyáron a kullancsok különösen nagy veszélyt jelentenek számukra is. Az antibiotikus kezelések mellékhatásaikkal, az allergiás, asztmás megbetegedések, a bakteriális fertőzések terjedése, a leukémia, cukorbetegség, a máj és vese megbetegedései, a parvovírus komoly veszélyt jelentenek az állatokra. Egyre gyakoribb a rákos megbetegedés.
Tőlünk keletebbre Oroszországban és a poszt-szovjet régióban igen népszerű és széles körben alkalmazott fizioterápiás módszer gyógymód a milliméteres terápia, melyet elsődlegesen humán egészségügyben alkalmaznak közel fél évszázada. Kevés dolog van, ami jó a gazdinak és nem jó a kedvenceinknek. A nagyipari állattartásban és az állatorvosi praxisban már több évtizede nagy népszerűségnek örvendenek a milliméteres fizioterápiás eszközök, melyeknek több előnye van: hordozható, természetes, multifunkciós, több fizioterápiás módszert valósíthatunk meg vele.

 

Ismerkedjen meg a Triomed Vital Zoo készülékkel, melyet a gazdi és kedvence egyaránt használhat.

A Triomed állatokon történő alkalmazása évről- évre egyre népszerűbbé válik.
A Triomed Vital Zoo legfőbb értéke, hogy nem alkalmaz gyógyszereket, csak az állatok finom érintésével dolgozik, így természetesen semmilyen ártalommal nem jár az állat számára.
A legszélesebb körben alkalmazható: a sérülésektől a daganatok kiegészítő terápiájáig, a hiperaktív állatok megnyugtatásán túl a fájdalomcsillapításig.
Hűséges társunknak egyik legveszélyesebb ellensége a kullancs, de a Triomed fizioterápia segítségével meg tudjuk védeni az állatot.
Embereknél is bevált a milliméteres hullámokkal történő kezelés Borrelia-fertőzésnél (Lyme-kór), itt olvashatsz róla a google fordító segítségével.

Hálálja meg legjobb barátja törődését, a Triomed Vital Zoo a kulcs ehhez.

Rendszerszemlélet öt üzemmódban történő megvalósulása

1. Harmónia üzemmód
Ez a milliméteres üzemmód a háziállatoknak a környezet kedvezőtlen hatása elleni védelmére szolgál, a válaszreakciók optimalizációja segítségével. Megnöveli az élő szervezet általános adaptációs képességét és stressz ellenálló képességét. Alkalmazható az állatok gyors rehabilitációjának céljából a megbetegedéseket, nehéz munkát, vagy versenyeken való részvételt követően (lovak, agarak), valamint a tenyésztelepeken előforduló fertőző betegségek elterjedésének megelőzésére. Az életalkotó kozmikus háttérsugárzás 40-43 GHz tartományban, mely segít visszaállítani az energiaszintet, a sejtjek genetikai emlékezetét. Hatására javulhat az általános közérzet, szűnhet az álmatlanság, a fáradékonyság, a szorongás, oldódhat a stressz (öko-stressz), javulhat az alkalmazkodó képesség. Megvédi és adaptálja a szervezetet a káros sugárzásokhoz (elektroszmog, mobiltelefon, stb.).
A készüléket kapcsolja be napi 2 alkalommal a zárt térben kihelyezve. Használhatja hosszabb úton, vezetés közben.
Működési ideje 30 perc: automatikusan megáll.

(Tudj meg többet erről!)

2. Szabályzó üzemmód

Milliméteres hullámok és infravörös sugárzás egyszerre. Energia-információs korrekció GHz tartományban különböző és váltakozó alacsony frekvenciájú hordozókra ültetve. A Hz tartományok a szervezet állapotának függvényében változnak, a BioTrEM-technológiát képező SiGe alapú szupergyors félvezetőnek köszönhetően 1 perc alatt 100 alkalommal.
Az infravörös a Nap sugárspektrumának, infravörös tartományába eső gyenge foton-sugarakat generáló jeladója. Az infravörös IV-jeladó spektruma a láthatatlan infravörös fény tartománya, hullámhossza 840-950 nm, vagyis olyan alacsony intenzitású természetes sugárzás, amihez a szervezet jól van adaptálódva.
A különleges, innovatív kombinációja a két sugárzásnak még kiemelkedőbb eredményekre képes.
Segítségükkel megszüntetőek azokat az akadályok, melyek az egészséges életműködés útjában állnak. Regenerál, energetizál, a szervezet általános funkcionális működését támogatja. Alkalmazása kúraszerűen (2 hét intenzív majd több hét szünet) vagy akut esetekben ( csípés, sérülés) egymás után többször javasolt. Fájdalom, gyulladás, csípés, sérülés, törés, akut és krónikus betegségek terápiájára ajánlott a milliméteres és infravörös üzemmódok különleges kombinációja. Ez az üzemmód a problémás helyen kontaktus általi módon alkalmazandó, súlyos esetekben, elsősegély gyanánt valamint krónikus betegségek enyhítésére.

(Tudj meg többet erről!)

3. Tükör üzemmód

Háttér Rezonancia Sugárzással – Saját Visszasugárzott Jel Terápiával a szervi funkciók hiányosságának korrigálásában, a detoxikációban segíthet. Fotózza és korrigálja a szervezetet az Ő saját spektrumának visszatükrözésével. Ezt az üzemmód akár hónapokig használható. Tökéletes biorezonancia hatás. Naponta több alkalommal is alkalmazható. Az üzemmód során történő terápia elősegítheti a különféle gyulladások, sérülések, fájdalom csökkenését. Ez a legalacsonyabb intenzitású milliméteres üzemmód – Háttér Rezonancia Sugárzás, ezért univerzális módszerként javasolt az újszülött csemeték, nagyon idős és nagyon legyengült háziállatok számára. A Tükör üzemmód hatása a biológiai objektum elektromágneses spektrumának másolásában, valamint annak háttérmódban történő későbbi átsugárzásában (alacsony intenzitású üzemmód) rejlik. Kitűnő módszer a különböző kórokozók elleni kezelésben, a kullancs csípés kezelésben. Tökéletes Biorezonanciás hatás.

(Tudj meg többet erről!)

4. Stresszoldó üzemmód

Hipotalamusz-hipofízis-mellékvese  tengelyen segít oldani a mindennemű stressz káros hatásai, legyen ez érzelmi vagy ökológiai stressz. Nem szedál, optimalizál. A Stresszoldó üzemmód – milliméteres terápia – javasolt az állatok különböző stresszes állapota, kimerültsége, fokozott ingerlékenysége, érzelmi-pszichés problémája esetében. A Stresszoldó üzemmód alkalmazása elősegíti a szervezetnek a külső ingerekre való adekvát reakcióit. A Stresszoldó üzemmód a szív- és érrendszer, az emésztőrendszer, a központi és a perifériás idegrendszer stressz általi megbetegedéseinek megelőzésére is szolgál.

(Tudj meg többet erről!)

5. Energia üzemmód

A Nap sugárspektrumának, infravörös tartományába eső gyenge foton-sugarakat generáló készülék. Az infravörös IV-jeladó spektruma a láthatatlan infravörös fény tartománya, hullámhossza 840-950 nm, vagyis olyan alacsony intenzitású természetes sugárzás, amihez a szervezet jól van adaptálódva. Segíti a regenerációt, energiával tölti fel a sejteket. Alkalmazása ajánlott súlyos betegségek esetén a szervezet energiaszintjének támogatására, az öngyógyító és önregeneráló folyamatok támogatására. Napi 30 percben 2 héten át alkalmazható a hajlatokon, csecsemőmirigyen, a sérült felületeken, majd két hét szünet után a kúra megismételhető. Az Energia üzemmód — az egyetlen nem EMF-milliméteres üzemmód. A készülék infravörös sugárzójának különleges, információs (nem hőgeneráló) módban történő működése. Az enyhe infravörös terápia ezen módja lehetővé teszi a sejtek energiaellátása folyamatának és a sejteken belüli szabályozás rendszerének optimalizációját, valamint a bioszintézis folyamatainak aktivizálását. Mindezen folyamatok önálló pozitív jelentősége mellett fontos alkalmazás az elkövetkező EMF-milliméteres terápia előkészítésében és lefolytatásában, lényegesen növelve annak hatékonyságát.

(Tudj meg többet erről!)

A Triomed Vital Zoohoz ajánlott medál:

 

Happy Dog: Ha azt szeretné, hogy kedvence jó állapotban legyen, bírja az ökológiai stresszt és a civilizációs kihívásokat, válassza a Triomed Vital Zoo kiegészítőjeként a Happy Dog medált, mely a Triomed összes medáljához hasonlóan a nap huszonnégy órájában teljesít szolgálatot. Folyamatos működésének köszönhetően észrevehetetlenül segíti hűséges társunkat abban, hogy a mi általunk teremtett, számára meglehetősen káros környezetben megvédje és karbantartsa szervezetét a megfelelő, számára kifejlesztett természetes biojelekkel.

Irodalom a teljesség igénye nélkül:
Milliméteres hullámok az állatgyógyászatban
1) Bábushkin V.A, Terentyuk G.Sz., Kljuchnikow A.G.,, A kutyák hypovolémiája, korrekciója súlyos gesztózis esetén. Milliméteres hullámok a biológiában és a gyógyászatban/ 2003.

2) Bábushkin V.A, Terentyuk G.Sz., Kljuchnikow A.G.,, Vemhes kutyák hormonális mutatói komplikált és természetes lefolyású indukált vemhesség alatt. Milliméteres hullámok a biológiában és a gyógyászatban/ 2003.
3) Balibalowa E.N., Korolew L.Sz., Rebrowa T.B., Kshtanowa B.M., Demidowa A.D., Jurkow B.M., Inozemcew V.P., Balkowoy I.I.: A milliméteres hullámok alkalmazása az állatgyógyászati gyakorlaban// A milliméteres hullámok az orvoslásban és a biológiában/ 1995.
4) Rizskowa L.B., Szazonow A.J., Kawin V.I.: Milliméteres hullámok alkalmazása a sportlovak kezelésében / 1997.

5) Andrejew A.V., Avdjeenko K.V., Kaljuzsnij I.I. : Milliméteres hullámok alkalmazása a bronchopneumoniában szenvedő borjak kezelésében. Milliméteres hullámok a biológiában és a gyógyászatban/ 2003.
6) Szorokina L.V., Avdjeenko K.V., Kaljuzsnij I.I.: Az anyakocák szubklinikai masztitiszének kezelése milliméteres hullámokkal// 2003.


A TRIOMED – család nem szolgál betegség diagnosztizálására, megfigyelésére, gyógyítására vagy a betegség tüneteinek enyhítésére, nem alkalmas sérülés vagy fogyatékosság diagnosztizálására, megfigyelésére, gyógyítására, tüneteinek enyhítésére vagy kompenzálására, nem szolgál anatómiai felépítés vagy valamely fiziológiai folyamat vizsgálatára, helyettesítésére, illetve pótlására vagy módosítására. A TRIOMED – család kizárólag regenerációs, közérzetjavító és holisztikus célokra lett kifejlesztve.

 

A készüléknek bárminemű betegséget gyógyító hatást tulajdonítani, reklámozni törvénybe ütközik, az ebből eredő felelősség kizárólag a reklámozót terheli.