Stresszmentesen a munka hatékonyságának növeléséért!

 

A menedzserbetegség kifejezés nem csupán menedzserekre vonatkozik, hanem mindenkire, aki nagy felelősséggel járó munkát végez, idő nyomása alatt dolgozik és állandó stresszben él.
Leginkább vállalatok közép- és felsővezetőire, magánvállalkozások irányítóira jellemző, hogy nagy egyéni felelősséggel járó döntéseket kell meghozniuk, állandóan időnyomás alatt kell dolgozniuk és ráadásul sok munkatárs kenyérkeresete függ a döntéseik sikerétől. Ezek az emberek állandó feszültségben élnek, munkájuk velejárója a stressz. A menedzserbetegség nem egyetlen betegséget takar, hanem különböző tünetek formájában jelentkezik. Ezért nagyon fontos a stresszoldás vagyis a Triomed technológia alkalmazása. A Menedzser Kártya praktikus, elegáns segítőtárs a mindennapokban szervezetünk egészségének megőrzésére.

 

Miben segít neked a Menedzser Kártya?

  • oldódhat a stressz, a fáradékonyság,
  • javulhat a memóriád és az intuíciód,
  • a főbb dolgokra fogsz koncentrálni,
  • elősegíti a pozitív életérzés kialakulását, a határozottság kialakulását,
  • elősegíti a sikerre és a célra való koncentrálást,
  • támogatja a sikerérzetet, az önbizalmat, a cél elérésének sikerességébe vettet hitet!

Alkalmazása egyszerű: akaszd a nyakadba vagy tedd a zsebedbe és élvezd a hatást!

A TRIOMED – család nem szolgál betegség diagnosztizálására, megfigyelésére, gyógyítására vagy a betegség tüneteinek enyhítésére, nem alkalmas sérülés vagy fogyatékosság diagnosztizálására, megfigyelésére, gyógyítására, tüneteinek enyhítésére vagy kompenzálására, nem szolgál anatómiai felépítés vagy valamely fiziológiai folyamat vizsgálatára, helyettesítésére, illetve pótlására vagy módosítására. A TRIOMED – család kizárólag regenerációs, közérzetjavító és holisztikus célokra lett kifejlesztve.

 

A készüléknek bárminemű betegséget gyógyító hatást tulajdonítani, reklámozni törvénybe ütközik, az ebből eredő felelősség kizárólag a reklámozót terheli.