Termékek az egészség és a lelki harmónia megőrzéséért 

Miniatűr jeladó készülékek

 

A tudomány mai állása lehetővé tette, hogy olyan tápegységet nem igénylő készülékeket – Medálokat – hozzanak létre, melynek alapját a bioparametrikus sugárzó (biológiailag érzékeny elem) alkotja. Ez egy milliméteres hullámokat generáló tranzisztoros generátor (nemzetközi patent száma EE 05541), mely vízhatlan burokba van helyezve. A tranzisztoros generátor alapját a szilícium –germániumból álló félvezető (kristály) alkotja, melyre a milliméteres hullámterápia segítségével laboratóriumi körülmények közt jeleket (információkat – speciális spektrális mintát) visznek fel.

Hogyan működik a Triomed Medál?

Minden anyag saját elektromágneses mezővel rendelkezik. Az anyag ezen tulajdonságát ismerve lehetséges annak pontos megismerése, bemérése. Ez alól nem képez kivételt az élő szervezet sem.
A tudomány megállapította, hogy az elektromágneses rezgések milyen spektrális képet mutatnak a különböző szövetek, szervek, a fiziológiai folyamatok során akkor, amikor az emberi szervezet harmonikusan működik. Diszharmonikus működés esetén támogatva a milliméteres tartományban a normálisan működő sejteket és szöveteket képesek vagyunk beindítani a szervezet öngyógyító folyamatait.
A milliméteres terápiának köszönhetően lehetségessé vált létrehozni a speciális kristályon egy adott természetű spektrális mintát. Amikor energiakvantumok – akár hőenergia- kerül a kristály felületéhez, a generátor a rajta rögzített spektrális minta extrém gyenge jeleit bocsájtja ki. Eközben a medál elektromágneses sugárzása kölcsönhatásba kerül az élő szervezettel.
A speciálisan összeállított spektrális mintának köszönhetően minden Triomed Medál általános harmonizáló hatással bír az alap fiziológiai állapotok és folyamatok szintjén. A sejtek szabályozó információs rendszerére hatva elősegíti a szervek, szövetek funkcionális szerepének betöltését. Ebből kifolyólag a Triomed Medálok alkalmazhatóak úgy az általános egészségmegőrzés, mint a meghatározott szervek és szövetek regenerációjának aktiválása céljából.

Legyen szó egyensúlyról, lelki békéről, erőnlétjavításról, méregtelenítésről, vagy akár a sokak számára ismerős alvászavarról, az Ön által választott medál biztosan támogatni fogja regenerációját a megfelelő információs terápiával.

Nincs szükség töltésre, vagy elemcserére..

Jelenleg több mint 20 különböző jeladó Medál közül választhat, melyek hordhatóak nyakban, éjszakára a párna alá helyezhetőek, alkalmazhatóak a reflexzónákon – akupunktúrás pontokon, keringésen. Segítségével behangolhatjuk ivóvizünket, elkészíthetjük fürdővizünket.

pendant-glass

Válassza ki specifikusan a Vital, a Sport, vagy a Feelings eszközökhöz párosítható kiegészítőt, és növelje készüléke hatásfokát a maximumra!

A TRIOMED – család nem szolgál betegség diagnosztizálására, megfigyelésére, gyógyítására vagy a betegség tüneteinek enyhítésére, nem alkalmas sérülés vagy fogyatékosság diagnosztizálására, megfigyelésére, gyógyítására, tüneteinek enyhítésére vagy kompenzálására, nem szolgál anatómiai felépítés vagy valamely fiziológiai folyamat vizsgálatára, helyettesítésére, illetve pótlására vagy módosítására. A TRIOMED – család kizárólag regenerációs, közérzetjavító és holisztikus célokra lett kifejlesztve.

 

A készüléknek bárminemű betegséget gyógyító hatást tulajdonítani, reklámozni törvénybe ütközik, az ebből eredő felelősség kizárólag a reklámozót terheli.