Triomed Vital család készülékei (Vital, Sport, Feelings) egymással helyettesíthetőek, csak színben és a kommunikációban különböznek egymástól.

Triomed Vital – a fenntartható egészség őrzője

A Triomed Vital energia-információs fizioterápiás készülék öt üzemmódja az élő rendszerek igényeit figyelembe véve több lépcsős megoldással, változatos megközelítésekkel, mindig az adott személy pillanatnyi állapotának megfelelően támogatja az életfunkciókat, segít megvédeni a szervezetet mindennemű ökológiai hatás negatív következményeitől. Rendszeres alkalmazásával segíti az adaptációt, egyensúlyban tartja a szervezetet. Segít aktiválni az öngyógyító energiákat, rejtett tartalékokat, segít a méregtelenítésben, a kórokozók elleni harcban és az életmódváltásban, az egészséges, boldog élet elérésében. Nem gyógyít, ugyanakkor számos egyszerűen alkalmazható módszerrel segít megteremteni a gyógyulás feltételeit. Ergonomikus kidolgozása lehetővé teszi, hogy a külön erre a célra kikísérletezett és szabadalmaztatott plasztik bevonaton keresztül szabadon áramolhassanak a természetes milliméteres tartományban található, laboratóriumi környezetben rögzített biojelek.
Az egész család használhatja.

 

 

Előnyei:
– a technológia hiteles tudományos háttérrel, közel 50 év klinikai tapasztalattal rendelkezik,
– magunknál hordva biztonságérzetet ad,
– mindig kéznél lehet – azonnal üzemkész,
– használata egyszerű – egy gombbal irányítható,
– nem „erőszakolja” meg a szervezetet: csakis és kizárólag az élő organizmusban is jelenlévő tartományokban működik úgy a milliméteres, mint infravörös üzemmódjaiban,
– hordozható, pici, könnyű, kis helyen elfér,
– bárhol elfér az ön otthonában, és elkíséri mindennapjai során a munkahelyére, utazásaira,
– fenntartási költsége minimális – csak elemcserét igényel,
– számos egészséggondozási lehetőséget hordoz magában,
– időtakarékos – terápia közben vezethetünk, dolgozhatunk vagy tanulhatunk, de akár alhatunk is,
– 2 év garancia, hiba esetén javítható,
– „Zöld Készülék” – öko-barát, nem szennyezi a környezetet, megsemmisítése egyszerű, nem fogyaszt áramot, több hasonló eszköz feladatát teljesíti,
– évtizedekig használhatja az egész család apraja-nagyja,
– a házi kedvencek betegségeinél is alkalmazható.

Egészségesen élni, és érezni az egészséget. Ezt kínálja Önnek, és környezetének a Triomed Vital, és a Triomed termékcsalád összes tagja.

Rendszerszemlélet öt üzemmódban történő megvalósulása

1. Harmónia üzemmód

Az életalkotó kozmikus háttérsugárzás 40-43 GHz tartományban, mely segít visszaállítani az energiaszintedet, a sejtjeid genetikai emlékezetét. Hatására javulhat az általános közérzet, szűnhet az álmatlanság, a fáradékonyság, a szorongás, oldódhat a stressz (öko-stressz), javulhat az alkalmazkodó képesség. Megvédi és adaptálja a szervezetet a káros sugárzásokhoz (elektroszmog, mobiltelefon, stb.).
A készüléket kapcsolja be napi 2 alkalommal, és helyezze az íróasztalára, éjjeliszekrényére, konyhájába. Használhatja hosszabb úton, vezetés közben.
Működési ideje 30 perc: automatikusan megáll.
.

A Harmónia üzemmódot általános közérzetjavító céllal közösségekben és csoportos terápia céljából is tudjuk alkalmazni:

Iskolai a tantermek, bölcsődei és óvodai csoportok, munkahely és irodák, ügyfélszolgálatok, járművezetés közben, pszichológiai és más jellegű tréningek, idősek otthonában, kórházakban,  ADHD-csoportterápia közben, autista közösségben stb.

(Tudj meg többet erről!)

2. Szabályzó üzemmód

Milliméteres hullámok és infravörös sugárzás egyszerre. Energia-információs korrekció GHz tartományban különböző és váltakozó alacsony frekvenciájú hordozókra ültetve. A Hz tartományok a szervezet állapotának függvényében változnak, a BioTrEM-technológiát képező SiGe alapú szupergyors félvezetőnek köszönhetően 1 perc alatt 100 alkalommal.
Az infravörös a Nap sugárspektrumának, infravörös tartományába eső gyenge foton-sugarakat generáló jeladója. Az infravörös IV-jeladó spektruma a láthatatlan infravörös fény tartománya, hullámhossza 840-950 nm, vagyis olyan alacsony intenzitású természetes sugárzás, amihez a szervezet jól van adaptálódva.
A különleges, innovatív kombinációja a két sugárzásnak még kiemelkedőbb eredményekre képes.
Segítségükkel megszüntetőek azokat az akadályok, melyek az egészséges életműködés útjában állnak. Regenerál, energetizál, a szervezet általános funkcionális működését támogatja. Alkalmazása kúraszerűen (2 hét intenzív majd több hét szünet) vagy akut esetekben ( fejfájás, sérülés) egymás után többször javasolt.

(Tudj meg többet erről!)

3. Tükör üzemmód

Háttér Rezonancia Sugárzással – Saját Visszasugárzott Jel Terápiával a szervi funkciók hiányosságának korrigálásában, a detoxikációban segíthet. Fotózza és korrigálja a szervezetet az Ő saját spektrumának visszatükrözésével. Ezt az üzemmódot akár hónapokig használhatod. Tökéletes biorezonancia hatás. Naponta több alkalommal alkalmazható.

(Tudj meg többet erről!)

4. Stresszoldó üzemmód

Hipotalamusz-hipofízis-mellékvese  tengelyen segít oldani a mindennemű stressz káros hatásai, legyen ez érzelmi vagy ökológiai stressz. Nem szedál, optimalizál: munkahelyen, koncentrációt igénylő élethelyzetekben kifejezetten hatékony (például sportlövészet, logikai odafigyelést vagy kreatív képességeket igénylő munka). Vizsgaidőszakban pánikhelyzetekben, utazások és adaptációt igénylő élethelyzetekben segíti a szervezet kiegyensúlyozott működését. Sportolóknak akár a megmérettetés előtt is ajánlott, hogy a koncentrációs képességet javítsa és oldja a nemkívánatos feszültséget. Akár naponta alkalmazható, napi 1 alkalommal. Pánikbetegség, depresszió esetén kúraszerű alkalmazás javasolt.

(Tudj meg többet erről!)

5. Energia üzemmód

A Nap sugárspektrumának, infravörös tartományába eső gyenge foton-sugarakat generáló készülék. Az infravörös IV-jeladó spektruma a láthatatlan infravörös fény tartománya, hullámhossza 840-950 nm, vagyis olyan alacsony intenzitású természetes sugárzás, amihez a szervezet jól van adaptálódva. Segíti a regenerációt, energiával tölti fel a sejteket. Alkalmazása ajánlott súlyos betegségek esetén a szervezet energiaszintjének támogatására, az öngyógyító és önregeneráló folyamatok támogatására. Napi 30 percben 2 héten át alkalmazható a hajlatokon, csecsemőmirigyen, a sérült felületeken, majd két hét szünet után a kúra megismételhető.

(Tudj meg többet erről!)

A Triomed Vitallal készített struktúrált víz, napi 1,5-3 liter fogyasztása javasolt.

vital víz

Általános napi alkalmazás a készülékhez!

Az 1. Harmónia üzemmódot napi 2 alkalommal kapcsolja be és a program végéig hagyja bekapcsolva a készüléket. Alkalmazza olyan helyiségekben, ahol fokozottan magas az elektromágneses szmog (dolgozószobában az asztalon, irodában, vagy akár a hálószobában, de a konyhában is kitűnő). A készülék remek segítség a tanuláshoz, meditációhoz, kikapcsolódáshoz.


Fogyassza a készülék 1. Harmónia üzemmódjával 1-5 percig kezelt vizet, gyümölcsöt, élelmiszert.


Végezzen stresszoldást a 4. Stresszoldó üzemmóddal igény szerint.


Rossz közérzet, balesetek, sérülések, csípések, gyomorrontás, hasmenés esetén alkalmazza a készüléket az orvosi kezelések mellett kiegészítő terápiaként az Alkalmazási útmutató szerint.


Régóta tartó, krónikus állapotok esetén alkalmazza a készülék 2., 3., 4., 5. üzemmódjait az orvosi kezelések mellett kiegészítő terápiaként kúraszerűen az Alkalmazási útmutató szerint. A kúrák közt tartson 1-3 hónap szünetet.

A szünet alatt is végezze az 1. Harmónia terápiát, Stresszoldást, fogyasszon strukturált vizet.


A további számos lehetőségről olvasson az Alkalmazási útmutatóban, kérdezze Ügyfélszolgálatunkat, vegyen részt Triomed Klubnapjainkon, vegyen részt képzéseinken.

Folyamatos és rendszeres alkalmazás mellet a pozitív változások nem maradnak el.

Rednszer netre

A Triomed család segítségével újraértelmezhetjük a házi és munkahelyi egészséggondozás és az öngondoskodás fogalmát.
A Triomed készülékek multifunkciós volta biztosítja a terápiák sokféleségét, egymásra épülését, a folyamatos újszerűséget a szervezet számára. Ebből következik, hogy a készülékekhez és terápiákhoz nem alakul ki a hozzászokás.

A Triomed Vitalhoz ajánlott medál

 

Delfin Medál: A delfinterápia elektronikus változata mindazoknak, akik rohanó életet élnek, vagy idegrendszeri problémáik vannak: álmatlanság, pánikbetegség, depresszió, viselkedészavar, ADHD . A Delfin Medál javasolt hiperaktív, viselkedészavaros, Down-szindrómás, autista gyerekeknek is. A készülék SiGe kristályán – jeladóján a terápiát végző delfin spektruma lett rögzítve.

A TRIOMED – család nem szolgál betegség diagnosztizálására, megfigyelésére, gyógyítására vagy a betegség tüneteinek enyhítésére, nem alkalmas sérülés vagy fogyatékosság diagnosztizálására, megfigyelésére, gyógyítására, tüneteinek enyhítésére vagy kompenzálására, nem szolgál anatómiai felépítés vagy valamely fiziológiai folyamat vizsgálatára, helyettesítésére, illetve pótlására vagy módosítására. A TRIOMED – család kizárólag regenerációs, közérzetjavító és holisztikus célokra lett kifejlesztve.

 

A készüléknek bárminemű betegséget gyógyító hatást tulajdonítani, reklámozni törvénybe ütközik, az ebből eredő felelősség kizárólag a reklámozót terheli.