Triomed Compact

Ki ne vágyna egy varázspálcára, ami paradicsomot teremt az otthonodból, amitől harmonikusabb és békésebb lesz a családban a légkör, amitől nyugodtabb a gyerek, ismét visszaköltözik a boldogság a mindennapokba, amitől egyszerűen jó élni? 

A Triomed Compact a legújabb hordozható energia-információs fizioterápiás készülékünk.

A milliméteres hullámtartományban működik, a szabadalmaztatott BioTrEM-technológiát képviseli.

A Tiomed Compact családoknak, pároknak, férfiaknak és nőknek, időseknek és fiataloknak, gyerekeknek fejlesztett szuper-intelligens készülék, mely segít visszaállítani és megőrizni a civilizációs környezetben, negatív ökológiai hatások közepette elveszített egyensúlyt test-lélek-szellem szinten.

Támogatja az öngyógyítást, az adaptációt.

Az egyetlen eszköz, mely multifunkciós voltának, egymást kiegészítő, több üzemmódjának köszönhetően nem csak a szervezetre, de a vízen és a téren át is kifejti hatását: tehát megváltoztatja a környezetedet is!

Egy gombnyomással működik.

Házi kedvenceknél is használhatjuk, a növények egészségét, növekedését is segítheti.
Környezetkímélő, hordozható, nem fogyaszt elektromos áramot, elemmel működik.

Rendszerszemlélet nyolc üzemmódban történő megvalósulása

1. Harmónia üzemmód

A zűrös mindennapokra. Működési ideje kb. 30 perc. Maximális terápiás időtartam naponta – 2 óra.
Ez a milliméteres tartományban található természetes elektromágneses sugárzás, melynek hiánya a környezet elektromágneses szennyeződése következtében jön létre és hosszú távon komoly egészségügyi problémákhoz vezethet.
Hatására növekedhet a szervezet ellenálló képessége a negatív környezeti hatásokkal szemben, stabilizálódhat az energia-háztartás és az érzelmi-pszichés állapot. Mivel csökkenhet a stressz, a kollektívában, a családban sokkal toleránsabbak lesznek egymással az emberek és egy harmonikusabb együttélés oázisa jöhet létre.
A Harmónia üzemmód az egyik leghatékonyabb eszköz az elektroszmoggal szennyezett környezethez való adaptálódás eléréséhez és az elveszített energiaszint, az egyensúlyunk visszanyeréséhez.

A készülék Harmónia üzemmódja alkalmazásával strukturálhatjuk – kondicionálhatjuk a vizet és a vizet tartalmazó élelmiszereket.

(Tudj meg többet erről!)

  1. Univerzális üzemmód

Milliméteres hullámú 40-43 GHz-es rádiófrekvencia tartományban működik, mely megfelel a sejtkommunikáció frekvenciáinak, a hypothalamus-hypophysis-mellékvese-tengely (stressztengely), valamint a szabályzórendszer frekvenciáinak. Ennek köszönhetően a betegség okára hathat és indíthatja be az öngyógyítás folyamatait, miközben közvetíti a szervezetnek az egészség rezgéseit. Sejtszinten az üzemmód egész ideje alatt intenzív kommunikáció valósul meg a szervezet és a készülék között, a hatása individuális – a készüléket automatikusan az adott személy szervezete irányítja.

Alkalmazása során:

–          csökkenthetjük a betegség kellemetlen kísérő tüneteit (fájdalom, gyulladásödéma)

–          támogatja  a szervezet regenerációs képességeit,

–         sok betegség kiegészítő terápiájaként ajánlható úgy akut, mint krónikus esetekben.

3. Egészség üzemmód

Hatása a szervi funkciók hiányosságainak korrigálásában rejlik. Minden esetben alkalmazható, korlátozások nélkül. Mivel a szervezet felé a saját jelet küldi (HRS), ezért a hozzászokás és mellékhatások kizártak.  

Ajánlott:

–          megelőzésre,

–          infekciók,

–          paraziták, baktériumok, vírusok és gombák okozta fertőzések megelőzésére és kiegészítő kezelésére,

–          heveny és krónikus betegségek kiegészítő kezelésére,

–          sérülések, utókezelés, rehabilitáció esetén

  1. Stressz oldó üzemmód

Támogatja a szív – és érrendszert, az emésztőszerveket, a központi és perifériás idegrendszert. Támogatja e stressz ellenálló képességünket, valamint fájdalomcsillapító hatással rendelkezhet.

Ajánlott:

–        fáradékonyság, idegesség, ingerültség esetén alkalmi vagy rendszeres alkalmazásra,

–        pszicho-emocionális izgatottság, alvászavar esetén,

–        izomsérülés, trauma, ütés, törés vagy egyéb sérülések esetében kiegészítő kezelésként.

5. Gyulladáscsökkentő üzemmód

Hat az immunrendszerre, rezgése megegyezik a nyirokrendszer frekvenciájával, valamint a vegetatív idegrendszer néhány struktúrájával. Támogatja az Immunrendszert. Alkalmazható sebek, horzsolások, égési sérülések és különböző gyulladásos folyamatok (többek közt ízületi gyulladások) kiegészítő kezelésére. Csökkentheti az ödémát, a fájdalmat, a sebfertőzés veszélyét, és támogatja a sejtregenerációt a sérült szövetekben.

6. Oxigén üzemmód

Támogatja a szervezet ellenálló képességét az oxigénhiánnyal szemben. Támogatja a kapillárisokban a mikro keringést és a légzési lánc működését.

7. Fiatalság üzemmód

Harmonizálja a sejttáplálást és a metabolizmus folyamatait. Támogatja a sejtregenerációt, aminek következtében a szervezet fiatalodhat.

8. Infravörös üzemmód

Különleges elektromágneses foton sugárzást bocsát ki, ami a Nap sugárzásának alkotóeleme. Hatására javulhat a vérkeringés, támogatja a mikro keringést, a sejtregenerációt és optimalizálódhat az idegi-hormonális és az immunrendszer aktivitása, energiával tölti fel a sejteket.

Triomed Compact – Milliméteres hullámokkal a jó közérzetért!

A TRIOMED – család nem szolgál betegség diagnosztizálására, megfigyelésére, gyógyítására vagy a betegség tüneteinek enyhítésére, nem alkalmas sérülés vagy fogyatékosság diagnosztizálására, megfigyelésére, gyógyítására, tüneteinek enyhítésére vagy kompenzálására, nem szolgál anatómiai felépítés vagy valamely fiziológiai folyamat vizsgálatára, helyettesítésére, illetve pótlására vagy módosítására. A TRIOMED – család kizárólag regenerációs, közérzetjavító és holisztikus célokra lett kifejlesztve.

 

A készüléknek bárminemű betegséget gyógyító hatást tulajdonítani, reklámozni törvénybe ütközik, az ebből eredő felelősség kizárólag a reklámozót terheli.