TRIOMED MMW energia – információs fizioterápiás készülék 

Magyarország és a XXI. század egyik rendkívül fontos kérdése az egészségügyi szolgáltatások modernizációja, annak érdekében, hogy az orvostudományban továbbra is teret kapjon az innováció, a jövőbe fektetés.

Az ember egészsége és vitalitása napjaink megváltozott világában jelentősen függ adaptációs képességétől. Ember és környezete kölcsönösen hatva egymásra, folyamatos anyag-, energia- és információcsere folyamatában vannak. A környezet megváltozása, a minket körülvevő technogén eredetű elektromágneses mezők, az ipari élelmiszer termelés, az antropogén hatások, a vegyi anyagok növekvő mennyisége a környezetünkben, az élet felgyorsulása és a hatalmas mennyiségű információ végtelen áramlása egyre inkább igénybe veszi a szervezetet, a lelket, a tudatot. A szervezet minden tényezőre, ami őt adaptációra készteti – stresszel reagál és csak a tudat tesz különbséget a stresszorok közt.

A felsorolt ökológiai stressz tényezők sokkal veszélyesebbek a szervezetre nézve, mint az érzelmi stressz.

 

A Triomed MMW készülék az élő rendszerek igényeit figyelembe véve segít megvédeni a szervezetet mindennemű stressz negatív hatásaitól, segíti az adaptációt. Multifunkciós voltának köszönhetően alkalmazásával csökkenthető az ökológiai stressz romboló hatása, segít alkalmazkodni a folyamatosan változó világunkhoz, elősegíti az egészséges egyensúly megőrzését és fenntartását, segít aktiválni a bennünk szunnyadó rejtett lehetőségeket, tartalékokat, segít az életmódváltásban és az egészséges, boldog élet elérésében.

A Triomed MMW 2 db csatlakoztatható jeladóval kerül forgalmazásba.
1. számú csatlakoztatható Univerzális jeladó szerepe:

az optimális szabályozás helyreállítása a szervezetben, ami az egészség feltétele. Elsősorban a hipofízis-hipotalamus-mellékvese tengelyre hatva harmonizálhatja a szöveti metabolizmust, a szimpato-adrenalin és vagoinzuláris rendszert, általános erősítő hatással lehet. A szervezetet a 40-43 GHz tartománnyal, valamint a saját visszasugárzott jelével regenerálja: biofeedback kapcsolatban.

Növelheti az általános adaptációs képességet, a stressz ellenálló képességet. A szabályzó rendszer stimulálása által segíthet a szervezetnek az öngyógyító folyamatok normális működésében.
2. számú csatlakoztatható Egészség jeladó szerepe:

Háttér Rezonancia Sugárzással – Saját Visszasugárzott Jel Terápiával a szervi funkciók hiányosságának korrigálásában, a detoxikációban segíthet.

MMW2MMW3


Terápia MMW-vel bárhol és bármikor!          A jeladó által generált élethullámmal feltölthetjük vizünket is.

002MMW víz1

A készülék érintéses módszerrel működik, orvos specialisták által összeállított terápiák alkalmazásával. Egy-egy terápia 8-14 napos, napi 30-45 percet vesz igénybe. A terápia közben lehet vezetni, TV-t nézni, számítógép előtt dolgozni. Egy-egy kúrát 1-3 hónap elteltével igény szerint ismételjen meg, vagy válasszon az adott pillanatnyi állapotnak megfelelően másikat.
A készülék alkalmas a víz rendezettségének, struktúrájának megváltoztatására, a vízre a készülék által generált élethullám átsugárzásával.
A víz naponta fogyasztható, 1,5-3 liter/nap.
Más-más jeladóval készített víz más-más folyamatokat indíthat be a szervezetben.
A Jeladók adatrögzítésre is alkalmazhatóak, pld. gyógynövények vagy más anyagok spektrális jeleinek tárolására.

A TRIOMED – család nem szolgál betegség diagnosztizálására, megfigyelésére, gyógyítására vagy a betegség tüneteinek enyhítésére, nem alkalmas sérülés vagy fogyatékosság diagnosztizálására, megfigyelésére, gyógyítására, tüneteinek enyhítésére vagy kompenzálására, nem szolgál anatómiai felépítés vagy valamely fiziológiai folyamat vizsgálatára, helyettesítésére, illetve pótlására vagy módosítására. A TRIOMED – család kizárólag regenerációs, közérzetjavító és holisztikus célokra lett kifejlesztve.

 

A készüléknek bárminemű betegséget gyógyító hatást tulajdonítani, reklámozni törvénybe ütközik, az ebből eredő felelősség kizárólag a reklámozót terheli.