TRIOMED – Milliméteres hullámok – az élet hullámai

egészség – innováció – életmód – bárhol, bármikor.

A milliméteres hullámokat a 60-as években kezdték el kutatni M.Golant akadémikus és társai – abban a korban, mikor az ember űrutazásra készült. Extrém körülmények közt kellett túlélni, távol a földi körülményektől. Szükség volt azokra az eszközökre, módszerekre, melyek természetes módon tudták korrigálni a szervezet működését.

 

A milliméteres hullámokat a Földön csak az élő organizmusok generálják, de űrkutatók bemértek milliméteres hullámspektrumokat – mint a kozmikus háttérsugárzás alkotóelemét – az űrben is. Innen jött a következtetés, hogy az élet kialakulásában és az evolúció folyamatában a Földön a milliméteres hullámok is részt vettek. Sajnos, környezetünk és elektromágneses terünk megváltozásával ezek a háttérjelek, hullámok alig érnek le hozzánk.

termekek-zold

A milliméteres terápia az extrém magas frekvencia tartományú (30-300 GHz),  alacsony intenzitású (kevesebb, mint 10mW/cm2) elektromágneses hullámok (1-10 mm) tartományának felel meg. Oroszországban és a volt Szovjetunió tagállamaiban a milliméteres hullámokat közel fél évszázada alkalmazzák az egészségügyben a gyógyászat legkülönbözőbb területein, melyet közel 300 klinikai vizsgálat igazol. A Triomed készülékcsaládban alkalmazott BioTrEM high-tech már innovatív módon valósítja meg a milliméteres hatást – méregdrága és vezetékes áramot igénylő gépek helyett a Triomed készülék a tenyeredben elfér és a legextrémebb helyzetekben is alkalmazható.

 

A Triomed készülékek a szervezet energia-információs mezőjére hatva korrigálják a szervezet működését, adaptálnak az öko-stressz okozta kihívásokhoz, hogy ne az egészségünkkel fizessünk a civilizációs kényelemért. Alkotóelemük az a SiGe kristály alapú bioparametrikus generátor, mely a sejttel, az élő szervezettel azonos biológiai jeleket sugároz, miközben folyamatosan biofeedback kapcsolatban van a kezelt objektummal.

 

A multifunkciós hordozható készülék egy gombelemmel működik akár egy éven át, speciális burkoló anyaga képes a finom milliméteres hullámok áteresztésére és vételének biztosítására, formatervezése ergonomikus – a készülék tojás alakú az ősi tanítások szerint az Univerzum alakjához hasonlóan.