TRIOMED Közösség

Koncepció
1. Az ember, aki organikus élelmiszert fogyaszt, rendszeresen mozog, ökológiailag tiszta helyen él, természetes vizet iszik, testileg-lelkileg kiegyensúlyozott, annak nincs oka megbetegedni.
2. Az ember egészségi állapota szorosan összefügg az élelmiszere és vize minőségével, a belélegzett levegő minőségével, az általános ökológiai környezetével, az élettere elektromágneses állapotával, lelki állapotával, stressz (ökológiai stressz) ellenálló képességével = adaptációs képességével.

Rendszeresen szervezünk tudományos konferenciákat, kerekasztal beszélgetéseket, klubnapokat, ahol megtanítjuk az érdeklődőknek, hogyan használják ki a lehető legszélesebb körben a Triomed-család nyújtotta segítségeket a mindennapi életükben. A Triomed segíti az adaptációt, segít élhető oázist teremteni a technicizált világban.

Öngondoskodás? Igen!

Sajátítsa el a rendszerszemléletet – a szervezetben és a világban minden mindennel összefügg. Ismerje meg az azonnal alkalmazható gyakorlati módszereket, melyek biztonságosabbá teszik életterét, teljesebbé és örömtelibbé varázsolják az életét.

“Egyetlenegy probléma sem oldható meg azon a tudatossági szinten, amelyen az keletkezett.”
Albert Einstein

 

Az ember biológiai megközelítését lassan felváltja az ősi-új tudományos paradigma, mely az alábbi különbségekben fogalmazódik meg:

Tradicionális megközelítés: Az ember egy önálló biológiai lény.
Rendszerszemlélet: Az ember egy magasan szervezett energia-információs lény, mely kapcsolatban van a felmenőivel, az emberiséggel, a szociális és ökológiai környezetével, az egész Univerzummal.

Tradicionális megközelítés: A környező világgal nem foglalkozik, vagy ha igen, akkor csakis az emberre gyakorolt negatív hatásaival.
Rendszerszemlélet: Az ember az őt körülvevő világ része. A világgal való harmónia elérése, visszaállítása pozitív irányba befolyásolja az egészségi állapotát test, lélek, szellem szinten.

Tradicionális megközelítés: A betegség diagnosztizáltan bizonyított, az ok-okozati összefüggések nem kerülnek feltárásra.
Rendszerszemlélet: A betegségnek okai vannak. A betegség a szervezet jelzése arról, hogy megingott a belső harmóniája, és a harmónia közte és a környező világ között.

Tradicionális megközelítés: Az orvos feladata diagnosztizálni a betegséget és felírni a gyógyszert, mely segít az adott betegség és/vagy tünet leküzdésében.
Rendszerszemlélet: A rendszergondolkodás szerint segíteni kell visszaállítani az elveszített egyensúlyt az ember és a környezete között és a beteg meggyógyul.

 

 

Ajánlott irodalom:

Az élő rendszerek új tudományos megközelítése
Fritjof Capra: Az élet szövedéke

A Triomed közösség rendezvényeiről az „Eseményeink/Aktuális események” menüpontban tájékozódhatsz!


A TRIOMED termékcsalád nem orvostechnikai eszköz, nem szolgál betegség diagnosztizálására, megfigyelésére, kezelésére vagy a betegség tüneteinek enyhítésére, nem alkalmas sérülés vagy fogyatékosság diagnosztizálására, megfigyelésére, kezelésére, tüneteinek enyhítésére vagy kompenzálására, nem szolgál anatómiai felépítés vagy valamely fiziológiai folyamat vizsgálatára, helyettesítésére, illetve pótlására vagy módosítására. A TRIOMED termékcsalád kizárólag regenerációs, közérzetjavító és holisztikus célokra lett kifejlesztve.

 

A készüléknek bárminemű beteget gyógyító hatást tulajdonítani, reklámozni törvénybe ütközik, az ebből eredő felelősség kizárólag a reklámozót terheli.